Instanţa a hotărât: Ştefan Bădilă (PNL) poate candida la Primăria Ghimpaţi!

Badila-Stefan-1-0011Bucuria primarului din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, de a nu-l mai avea drept concurent, în lupta pentru Primăria din localitate, pe Ştefan Bădilă a fost una de scurtă durată.

Asta, în ciuda faptului că, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, de joi, 28 aprilie, social-democratul Constantin Cărăpănceanu anunţa, cu zâmbetul pe buze, cum că “Biroul Electoral de Circumscripţie Ghimpaţi a respins dosarul de candidat al PNL pentru funcţia de primar al PNL, Ştefan Bădilă” şi, probabil, analizând celelalte candidaturi depuse şi validate se  vedea primarul Ghimpaţiului pentru a-l cincilea mandat.

Însă, aşa cum spuneam, bucuria lui Cărăpănceanu a fost una de scurtă durată fiindcă nu a “scăpat” de Bădilă, candidatul PNL pentru Primăria Ghimpaţi, şi, pe cale de consecinţă,  nu va scăpa nici de confruntarea electorală cu acesta. Asta pentru că, vineri, 29 aprilie, instanţa a judecat contestaţia şi a  hotărât că Ştefan Bădilă poate candida pentru Primăria Ghimpaţi.

Prin urmare, la Ghimpaţi sunt cinci candidaţi la funcţia de primar şi nu patru, cum a anunţase iniţial primarul în funcţie. Aceştia sunt:  Constantin Cărăpănceanu, primarul în exerciţiu, PSD; Vasile Constantin, Mişcarea Liberală, Viorel Căpăţână, ALDE, Traian Radu, Mişcarea Populară şi cel de-al cincilea pe care social-democraţii nu l-au putut scoate din joc, Ştefan Bădilă, PNL.

S-ar părea că acest al cincilea candidat, cel al PNL, pe care social-democraţii giurgiuveni vor să îl scoată cu orice preţ din competiţie o să îi poarte ghinion lui Constantin Cărăpănceanu, asta cu toate că primarul Cărăpănceanu şi-a făcut şapcă şi tricou cu cifra 5, adică îşi doreşte să obţină cel de-al cincilea mandat! Însă, îi cam suflă tare în ceafă văru’ Ştefan, care este hotărât să câştige alegerile de anul acesta.

InfoPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.