web analytics

INTERVENŢII ISU GIURGIU, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

 

ISUÎn perioada 01 – 02.09.2015, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu au intervenit la un număr de 20 situații de urgență, astfel:

  • 14 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare;
  • 1 asistenţă persoane;
  • 1 sprijin SAJ;
  • 3 incendii;
  • 1 accident rutier.

În cazul intervențiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, dureri abdominale, tahicardie.

În incendiul produs în data de 01.09.2015, la ora 11:47, la un autovehicul în localitatea Domneşti, au ars izolaţia cablajului la capul tractor şi capitonajul dintre cabină şi motor. Pentru gestionarea evenimentului a acţionat Detaşamentul de pompieri Bolintin Deal cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric.

În incendiul produs în data de 01.09.2015, la ora 15:13, înlocalitatea Greaca, au ars vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş pe o suprafaţă de 90000 mp. Pentru gestionarea evenimentului a acţionat Punctul de lucru Greaca cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra.

În incendiul produs în data de 01.09.2015, la ora 21:37, în localitatea Prundu, a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de 30000 mp. Pentru gestionarea evenimentului a acţionat Punctul de lucru Greaca cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra.

În data de 02.09.2015, la ora 06:50, a avut loc în dreptul localităţii Dobreni, pe DC 83, un accident rutier cu 2 persoane încarcerate. La faţa locului s-au deplasat forţe şi mijloace de la Garda de intervenţie Colibaşi: 1 autospecială de stingere cu apă și spumă şi 1 ambulanţă SMURD care a preluat un pacient şi l-a transportat la UPU Sf. Ioan. De asemenea a fost solicitat elicopterul SMURD care a preluat un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.