web analytics

Invitaţie la film! Clubul Studenţilor Liberali Giurgiu: De Dragobete „Iubeşte Româneşte!”

De Dragobete, în seara zilei de 24 februarie, studenţii liberali au ales să sărbătorească iubirea într-un mod inedit! Ei au organizarea evenimentului în aer liber, ca dăţile trecute, ei s-au organizat şi, astfel, cea de-a treia ediţie a serilor de film pentru Giurgiu are loc la Cafeneaua artiştilor, de la Teatrul „Tudor Vianu”.

Pe pagina evenimentului, apare şi motivul pentru care tinerii îşi doresc ca această iniţitivă să devină tradiţie: „Necesitatea unui spaţiu de distractie sş socializare este din ce în ce mai evidentă în rândul tinerilor giurgiuveni, de asemenea şi necesitatea unui cinematograf se resimte încă de acum două decenii când ultima producţie care a rulat a fost „Evenimente nefericite” cu un soi de strâmbă lume, peste lumea noastră, dej,a strâmbaă- Jim Carrey.
Tocmai de aceea pe data 24.02.2017 (vineri) ora 19:30, studenţii liberali au plăcerea de a vă invita la Teatrul Tudor Vianu Giurgiu, la o seară de film alături de cei dragi, cu ocazia zilei de Dragobete – „Iubeşte Româneşte!”
Pentru aceasta seară filmul difuzat se intitulează „Meet Joe Black”, în rolul principal fiind actorul Brad Pitt. Vă aşteptăm!
Intrarea la film se va face GRATUIT pe bază de rezervare sau în limita spaţiului disponibil (80 locuri). Pentru rezervare si detalii suplimentare puteţi suna la numărul 0734191505 (Leontina) sau ne puteti scrie pe email-ul csl.giurgiu@yahoo.com”.

Leontina Niţulescu, preşedinte CSL Giurgiu, ne-a declarat că „acesta este doar începutul activităţilor cultural-educative pe care dorim să le realizăm noi tinerii liberali, fie că activăm în CEL, CSL sau TNL. Este tot mai evident faptul că tinerii din Giurgiu vor să petreacă timpul liber într-un mod constructiv. Noi ne gândim şi la cei care nu pot merge la Bucureşti pentru a viziona un film. Cred că împreună putem face lucruri frumoase şi la Giurgiu!”

* * *

Filmul de vineri seara – Meet Joe Black, are trei nominalizări la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, pentru cel mai bun actor în rol principal (Anthony Hopkins), cea mai bună actriţă în rol secundar (Claire Forlani) şi cea mai bună coloană sonoră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.