web analytics

IPJ Giurgiu: Reținuți pentru trafic de droguri

  • REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Polițiștii Serviciului de combatere a criminalității organizate din Giurgiu, , sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 160 grame cannabis înscrisuri, 1100 de euro și 900 de lei, în urma a patru percheziții domiciliare. Două persoane au fost reținute.

Duminică 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, au realizat prinderea în flagrant a unei persoane de 29 de ani din municipiul Giurgiu care achiziționa circa 45 grame de cannabis din apartamentul unei persoane de 36 de ani din municipiul București.

La aceeași dată, în baza mandatelor de percheziție emise de Tribunalul Giurgiu sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T au fost efectuate 4 percheziții domiciliare în municipiile București, Giurgiu și în județul Ilfov, la locuințele persoanelor cercetate în cauză.

În urma efectuării perchezițiilor au fost găsite și ridicate 160 grame cannabis, înscrisuri, 1100 euro și 900 lei.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2018, în mod repetat, persoanele în cauză ar fi cumpărat, deținut și vândut unor consumatori de pe raza județelor Ilfov și Giurgiu, diferite cantități de droguri.

S-a reținut faptul că persoana de 36 de din municipiul București, care locuia fără forme legale în județul Ilfov, furniza droguri de risc tinerilor din municipiul Giurgiu prin intermediul unei persoane de 29 de ani din municipiul Giurgiu care avea în preocupare identificarea potențialilor clienți.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind arestate preventiv.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.