Jandarmeria Giurgiu, campanie de informare și conștientizare

Astăzi, 01.08.2020, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu a desfășurat activitați de prevenire și informare a cetățenilor, având în vedere că, începând cu data de azi, la nivelul județului, prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 26 din 31.07.2020, a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe deschise, târguri/oboare, zone de așteptare( stații de autobuz, gări, autogări), faleze parcuri, locuri de joacă etc.
Campania vizează respectarea măsurilor stabilite de autorități pentru limitarea răspândirii COVID-19 în locurile publice, unde sunt aglomerări de persoane.
Astfel, au fost oferite informații cu privire la modul de utilizare a măștilor, solicitându-le în același timp să respecte măsurile impuse de prevederile legale pentru siguranța cetățenilor.
Respectarea acestor măsuri este importantă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 cât şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară.
De asemenea, pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririi cu virusul SAR-COV-2, respectați cu strictețe prevederile legale, pentru protejarea dumneavoastră și a celor dragi.
Jandarmeria Giurgiu este alături de comunitate și mulțumește cetățenilor pentru comportamentul exemplar de care au dat dovadă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.