Jandarmerie – Politie: acțiune de prevenire la stadion

 În această seară, înainte de începerea partidei de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu și CSM Politehnica Iași, jandarmii și polițiștii au organizat o acțiune comună de informare și prevenire la stadionul „Marin Anastasovici”. Cu sprijinul Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică, suporterii au primit materiale promoționale cu mesaje preventive, sub motto-ul Cartonaș roșu violenței în sport. Alege să fii fair-play”.

Cu acest prilej a continuat și campania de recrutare a tinerilor interesați de o carieră în Jandarmeria Română. Spectatorii au fost întâmpinați de jandarmi care le-au împărțit pliante cu informații despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a deveni subofițeri.

Aceștia au aflat că în luna ianuarie 2019 va avea loc o nouă sesiune de admitere la Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani și „Petru Rareş” din Fălticeni.

Totodată, tinerii au fost informați că 23 noiembrie a.c. este data limită până la care se mai pot înscrie la concurs pentru ocuparea unuia dintre cele 700 de locuri disponibile.

Pe timpul acțiunii au fost împărțite și pliante cu recomandări adresate giurgiuvenilor pe linia prevenirii infracțiunilor precum furtul și înșelăciunea.

***

Detalii despre înscrierea la școlile militare de subofițeri:
http://www.scoaladragasani.ro/admitere/admitere.php
http://www.jandarmeriafalticeni.ro/informatii.php

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.