Jandarmii, alături de cetățenii din Florești și Călugăreni

jandarmi-2Duminică, 23 august a.c. jandarmii giurgiuveni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul mai multor activități comemorative și cultural-artistice ce vor avea loc în localităţile Florești și Călugăreni.

Patrulele Jandarmeriei vor urmări prevenirea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială şi vor asigura buna desfăşurare a următoarelor manifestări:

  • „Festivalul Florești – Istorie și Adevăr” în parcul din localitate, între orele 11.00-20.00;
  • „Comemorarea de 420 de ani de la Bătălia de la Călugăreni”, în curtea primăriei din localitate, începând cu ora 18.00.

            Având în vedere faptul că se estimează prezenţa unui public numeros la aceste activități, jandarmii giurgiuveni recomandă participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine şi să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, jandarmii îi sfătuiesc pe cei care vor participa la aceste manifestări împreună cu minori să îi supravegheze cu atenţie pentru a nu se pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine în cel mai scurt timp.

În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.