web analytics

Katja Gawehns , ofițerul de legătură german la București, în vizită la ITPF Giurgiu

Poliţia de Frontieră Română a fost apreciată ca un partener competent și credibil în supravegherea și controlul frontierelor Uniunii Europene.

Moment important pentru IPF Giurgiu. În data de 8 iunie a.c., Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a primit vizita ofițerului de legătură german la București, doamna Katja Gawehns,  activitate organizată la propunerea Ambasadei Germaniei în România şi aprobată de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române.

În cadrul acestei întâlniri, ofiţerului de legătură german i-a fost prezentată, de către şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, comisar șef de poliție Nicu Florian Răboj, situația operativă actuală a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu și a Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, precum şi aspecte legate de organizare, cazuistică şi date statistice.

Totodată, a fost efectuată şi o vizită de lucru la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier, unde i-a fost prezentată doamnei Katja Gawehns modalitatea de lucru în comun a poliţiştilor de frontieră români şi bulgari, preeccum  și dispozitivele de control ale documentelor de călătorie.

În cadrul vizitei, Poliţia de Frontieră Română a fost apreciată ca un partener competent și credibil în supravegherea și controlul frontierelor Uniunii Europene.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.