web analytics

LILIANA CIOBANU, deputat independent!

lili c

După ce a anunţat, în plenul Camerei Deputaţilor, că a decis să părăsească grupul parlamentar PPDD, deputatul giurgurgiuvean Liliana Ciobanu a explicat, într-o conferinţă de presă, motivele ce au determinat-o să recurgă la acest gest:

Ea a precizat că a luat această decizie pentru că grupul parlamentar PPDD devenise “un amalgam”, cu deputaţi excluşi din partid, cu alţii care reveniseră în PPDD după excluderi, astfel că, deşi, oficial, avea 14 membri, grupul în cauză nu mai activa decât cu cinci parlamentari.

“În aceste condiţii, nu mă mai regăseam în acest grup, am decis să rămân independent şi am anunţat asta oficial, în plenul Camerei Deputaţilor”, a declarat Liliana Ciobanu, care a precizat, însă, că – cel puţin deocamdată – nu se pune problema demisiei din partid. Ea nu exclude, însă, ca, în viitor, să intre într-un alt partid politic, însă nu mai devreme de luna februarie a anului 2015.

Liliana Ciobanu spune că este “curtată” de toate partidele politice şi că nu s-a ferit niciodată să stea de vorbă cu colegii din alte partide, dar că, cel puţin deocamdată, nu a luat decizia de a intra într-o altă formaţiune politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.