web analytics

MAI HOTĂRÂŢI CA NICIODATĂ

Siglă_nouă_PNLLiberalii giurgiuveni sunt mai hotărâţi ca niciodată să câştige alegerile locale din 2016. În competiţia internă a PNL pentru Primăria municipiului s-au înscris doi liberali: Noruţ Stănişteanu şi Florian Nicolae. Sondajul intern va desemna candidatul PNL pentru Primăria  municipiului Giurgiu.

Liberalii încep sondajele în judeţe în vederea stabilirii candidaţilor din perspectiva alegerilor de anul viitor! În trei săptămâni , cel mult o lună, toate filialele își vor stabili candidaţii pentru municipiile reşedinţă de judeţ. În acest sens vor avea loc  cercetări sociologice la nivelul municipiilor, iar cel mai bine plasat candidat şi cu şanse reale de a convinge electoratul va primi şi girul partidului.

La nivel judeţean, cei doi  copreşedinţi ai PNL Giurgiu: Dumitru Beianu şi Gheorghe Ştefan, au mers luni la Bucureşti pentru a se întâlni cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, dar şi cu cei doi secretari generali. „Sondajul va începe de săptămâna viitoare! La discuţii a participat si domnul Stanisteanu, asta ca să nu existe suspiciuni! Sondajul va lămuri care dintre candidaţi are cea mai bună poziţionare pentru a fi candidatul nostru la Primăria Giurgiu„, a precizat copreşedintele Gheorghe Ştefan. Trebuie menţionat că, Noruţ Stănişteanu şi Nicolae Florian sunt cei doi liberali înscrişi în cursa internă pentru stabilirea candidatului la Primăria Giurgiu. Semnarea documentelor de către cei doi competitori va avea loc vineri.

Aşadar, la începutul săptămânii, la Bucureşti conducerea centrală s-a întânit cu reprezentanţii filialelor judeţene pentru a repartiza pe judeţe firmele de sondare a opiniei publice. După efectuarea cercetărilor sociologice, în funcţie de rezultate se vor decide candidaturile. Ulterior, candidații desemnați își vor anunța programele electorale.

 M. M.

  1. Boerescu Mihnea - consilier judetean 20 octombrie 2015, 21:30

    Perfect.Cel mai iubit de oameni sa castige !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.