web analytics

MARATON  MOTOCICLISTIC DEDICAT COMEMORĂRII POETULUI NAȚIONAL „HRISTO BOTEV ”

POLIȚIȘTII GIURGIUVENI AU FOST ALĂTURI DE PRIETENII ȘI, TOTODATĂ, VECINII LOR BULGARI, CU OCAZIA DESFĂȘURĂRII MARATONULUI  MOTOCICLISTIC DEDICAT COMEMORĂRII POETULUI NAȚIONAL „HRISTO BOTEV ”

Omagiu adus și de polițiștii giurgiuveni, care au fost alături de prietenii lor bulgari pe tot parcursul manifestării care celebrează 142 de ani de la moartea celui mai mare poet și revoluționar bulgar.

Sâmbătă, 2 iunie, a.c., începând cu ora 11.00 polițiștii giurgiuveni au fost prezenți și au asigurat măsuri de ordine și liniște publică pe tot parcursul maratonului motociclistic  „ Boteviat ustem ”.

Maratonul a fost organizat de autoritățile bulgare care, prin această activitate, au celebrat 142 de ani de la moartea celui mai mare poet și revoluționar bulgar HRISTO BOTEV și s-a desfășurat pe traseul Ruse – Podul Prieteniei – Municipiul Giurgiu și retur.

La manifestare au  fost un număr de peste 30 de participanți, care au fost însoțiți de polițiștii giurgiuveni de la intrarea în țară și pe întreg traseul parcurs în municipiul Giurgiu, iar măsurile adoptate au urmărit buna derulare a activităților și nu au fost înregistrate evenimente negative.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.