Masa rotunda: „Impreuna salvam Medicina de Familie”

Deputatul Cristina Elena Dinu nu a uitat ca este medic si multe dintre intiative si evenimente vizeaza tocmai acest segment important. Deopotriva, Elena Dinu este preocupata de medicul de familie, dar si de pacienti, motiv pentru care merita cu prisosinta felicitarile noastre.

„Am participat , ieri, la Sibiu ,la invitatia Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF) la masa rotunda cu tema „Impreuna salvam Medicina de Familie” .
M-am bucurat sa fiu alaturi de colegi medici de familie din întreaga țară dar si alaturi de colegi parlamentari din Comisia pentru Sanatate si Familie din Camera Deputaților și Senat.
Prin organizarea acestui eveniment, SMF, in calitate de organizatie nationala reprezentativa a medicilor de familie,a invitat la dialog institutiile statului cu scopul de a expune problemele cu care se confrunta medicii de familie in cabinetele lor si de a identifica solutii viabile pentru rezolvarea acestora.
Medicina primară este baza sistemului sanitar din România dar in ultima perioada nu mai este atractivă pentru tinerii medici!
De ce si masurile necesar a fi luate pentru revigorarea medicinei de familie , au fost principalele subiecte dezbătute in cadrul acestei mese rotunde”, a declarat deputatul Cristina Elena Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.