web analytics

Misiunile pompierilor giurgiuveni

În perioada 01.04.2018 –02.04.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 13 situații de urgență, astfel:

– 8 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost

hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.

-1 intervenţie- incendiu vegetație uscată – localitatea Cartojani;

-1 intervenţie- asigurare măsuri PSI- localitatea Bolintin Vale;

-1 intervenție- accident rutier- localitatea Ciorogârla;

-1 misiune- asigurare măsuri PSI- meci de fotbal- Stadionul Marin Anastasovici;

-1 intervenție- sprijin SAJ– municipiul Giurgiu.

În data de 01.04.2018, ora 23:40,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Cartojani pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Roata de Jos. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ un metru pătrat. Cauza probabilă a producerii incendiului: foc deschis.

În data de 01.04.2018, ora 10:54,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Bolintin Vale pentru asigurarea măsurilor PSI la o scurgere de gaze a unei conducte subterane. Pompierii au asigurat zona până la sosirea unui echipaj din cadrul societății de distribuție a gazelor naturale.

În data de 01.04.2018, ora 15:00,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Ciorogârla în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detaşamentului de pompieri Bolintin Deal. Echipajul prezent la fata locului a asigurat zona și a acționat pentru sablarea carosabilului.

În data de 02.04.2018, ora 03:13 , I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul unei persoane de la locuința acesteia la ambulanța SAJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.