„Noi suntem români!” Spectacol de muzică populară dedicat Centenarului, organizat de Lili Klement si Rotary Giurgiu

Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toţi în aceeaşi stare de nostalgie şi bucurie în acelaşi timp, uneşte toate generaţiile şi toţi românii indiferent unde s-au născut şi unde trăiesc acum. 

Veta Biris, Elisabeta Turcu, Rodica Mitran, Iulia Mihai, Cristina Turcu Preda, Constantin Magureanu, Gelu Voicu, Ruxandra Pitulice, Jeni Nicolau, Leonard Petcu au urcat miercuri seara, pe 24 octombrie, pe scena Ateneului „Nicolae Balanescu” din Giurgiu intr-un spectacol de zile mari, prezentat intr-un stil profesionist de Lili Klement, realizatorul regiei si al distributiei.

 

Spectacolul a fost initiat de Clubul Rotary Danubius Giurgiu, ai caror reprezentanti au fost in sala: Ramona Iordache, presedinte, Marian Mihalcea, Sorin Ruse, in colaborare cu Lili Klement si Primaria municipiului Giurgiu. Spectacolul a avut si o componenta sociala: ajutorarea tanarului Ionut Bucur.

A fost o seara de neuitat, in care spectatorii de toate varstele multumiti si robiti de vraja muzicii au aplaudat si au cantat alaturi de interpretii de muzica populara, amintindu-si cu totii ca „Noi suntem romani!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.