O veste bună pentru giurgiuveni!

Joi, 16 februarie 2017, Laboratorul Sanitar Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor Giurgiu a fost evaluat de către o echipă de experţi RENAR (RENAR fiind organismul naţional de acreditare), printr-un audit de supraveghere, la care a participat şi un expert EA-MLA din Italia (EA-MLA fiind un acord la nivel european, prin care părţile semnatare îşi recunosc reciproc acreditările acordate şi rapoartele/certificatele emise de către entităţile acreditate de către acestea).

Evaluarea a avut rezultate foarte bune şi se pare că – pe domeniul sanitar-veterinar avem, la Giurgiu, unul dintre cele mai bune laboratoare din ţară. Spunem „se pare” pentru că nu există o statistică oficială în acest sens, dar rezultatele auditului conduc spre această concluzie.

Felicitări domnului dr. Sorin Pârvu, şef LSVSA Giurgiu şi întregului colectiv care lucrează în cadrul laboratorului. Sunt cu adevărat profesionişti şi veghează la siguranţa noastră.

InfoPress

FOTO: internet

 1. Felicitari, merita adevarati profesionisti

  Reply
 2. Nu stiam ca la Giurgiu avem laborator veterinar asa tare !
  Brava lor.
  Uite un motiv de mandrie si pentru noi giurgiuveni

  Reply
 3. BA da eu stiam ca este un laborator bun pentru ca am fost anul trecut laei sa-mi faca o analiza la o vaca si s-au purtat foarte frumos cu mine si miau dat raspunsul repede in 3 zile. Ma asteptam sa ma plimbe vreo saptamana dar ei m-au reziolvat foarte repede si miau confirmat cee ace banuiam ca vaca parintilor mei are o boala mai veche la o tata si mi-au spus sa am grija la copil

  Reply
  • Si eu am fost la laboratorul asta ca imi mureau porumbeii. La inceput m-am suparat un pic pe ei, de fapt pe un doctor de acolo, unul blod si chelios care parea cam intepat si care tot vroia sa-mi explice ca ei nu au posiobilitatii de analiza prea multe pentru porumbei dar pana la uma a chemat un asistent de a lor si le facut necropsia la porumbei si s-a uitat doctorul la ei si le-agasit niste viermi la plamani. Mi-a zis sa le dau SINGAL si cum le-am dat medicamentul asta cu nu mi-a mai murit porumbeii. De aia am zis la prieteni, daca vrei doctori adevarati dute la vizavi de Dunareana ca e un laborator tare acolo

   Reply
 4. si eu am fost la acest laborator vizavi de Dunareana cu laptele de la o vaca, si eu m-am suparat la inceput ca a refuzat sa lucreze pe proba pe care am dus-o eu adica o sticla de lapte, am inteles dupa aceea cand mi sa dat miste sticlute cu dop si mi-a spus cum sa fac, ce a spus asa am facut si acum vaca e bine am mai repetat analiza si nu mai are nimic.
  daca aveti probleme cu animalele mergeti acolo .
  sant doctori buni acolo.

  Reply
 5. Stiam de acest laborator de la un prieten care a avut probleme cu niste iepuri.
  Bravo lor.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.