web analytics

„Oferă o bucurie, donează o jucărie”

Preşedintele CSL Giurgiu, Leontina Niţulescu a prezentat recent un eveniment lansat în municipiul Giurgiu, intitulat „Oferă o bucurie, donează o jucărie”, ce are ca scop stângerea şi donarea de jucării, ce cor fi oferite caselor de copii.

„În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi. De aici a pornit şi iniţiativa noastră de a strânge jucării pentru copii, fiindcă vrem să aducem zâmbete pe chipurile cât mai multor copii”, a subliniat Leontina.

Aşadar, evenimentul „Oferă o bucurie, donează o jucărie”, are ca scop stângerea şi donarea de jucării, iar punctul de colectare  este la sediul PNL Giurgiu de pe STRADA GRASSE (pietonala), zilnic în intervalul orar  9:00 – 14:00. Cei interesaţi pot lua legătura cu preşedintele CSL, Leontina Niţulescu, prin mesaj pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.