web analytics

Ofertă inedită pentru giurgiuveni miercuri dimineaţă: un măr contra… unei ţigări!

mar3

Giurgiuvenii care au trecut miercuri dimineaţă prin zona centrală a oraşului au primit o ofertă originală: mai mulţi tineri le-au propus să dea o ţigară contra… uni măr. Nu a fost o glumă, ci o acţiune organizată de TNL Giurgiu, pentru a marca, într-un mod inedit, Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului.

„Astazi, 4 februarie 2015, cu ocazia Zilei Mondiale de lupta impotriva cancerului, Organizatia Municipala a Tineretului National Liberal Giurgiu, a organizat actiunea “UN MAR PENTRU O TIGARA”.

mar4

Tinerii liberali s-au deplasat in zonele aglomerate ale municipiului (Teatrul Tudor Vianu, Piata Centrala, Parcul Mihai Viteazu) si le-au oferit trecatorilor fumatori cate un mar in schimbul unei tigari. Astfel, am incercat sa sensibilizam persoanele intalnite si sa ii facem sa constientizeze efectle nocive ale fumatului asupra sanatatii, uitand cel putin pentru o clipa de acest viciu.

Am vrut sa tragem  un semnal de alarma deoarece dupa ultimele statistici oficiale, anual mor peste 7 milioane de persoane la nivel mondial din cauza diferitelor forme de cancer, cancerul pulmonar ocupand locul 3 in ceea ce priveste mortalitatea in randul populatiei.

mar2

Reactiile giurgiuvenilor nu au intarziat sa apara, acestia raspunzand in mod pozitiv. Am intalnit foarte multe persoane care au acceptat “schimbul” si avem convingerea ca de acum incolo se vor gandi de doua ori inainte sa aprinda o tigara.

mar5

La finalul actiunii, tinerii liberali au distrus tigarile stranse si ii asigura  pe locuitorii Municipiului Giurgiu ca astfel de actiuni vor continua si in viitorul apropiat”, menţionează organizatorii ineditei acţiuni – TNL Giurgiu- într-un comunicat de presă.

tigari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.