web analytics

Oferta liceelor prezentată la ”Zilele Educației”

Toate liceele din municipiul Giurgiu s-au prezentat luni, 15 mai a.c., având câte un stand în cadrul „Zilelor Educaţiei -2017”, eveniment devenit deja tradiţie, unde are loc promovarea liceelor şi a claselor ce vor funcţiona din toamnă pentru absolvenţii claselor a opta.  Evenimentul este găzduit de Centrul Cultural Local „Ion Vinea” şi se va derula pe tot parcursul acestei săptămâni.

La deschiderea festivă a târgului au participat inspectorul general şcolar Gigi Oprişan, directori de licee, inspectori, reprezentanţi ai administraţiei locale, colaboratori ai IŞJ, elevi şi părinţi. Evenimentul a fost deschis cu un spectacol inedit oferit de elevi de la şcoli din Giurgiu,elevi care au susinut un regal artistic.

În luările de cuvânt, atât inspectorul de specialitate Ildiko Andraşi, cât şi inspectorul general şcolar, Gigi Oprişan  au subliniat importanța educației și a organizării a astfel de evenimente în cadrul cărora elevii de clasa a VIII-a (și nu numai), dar și părinții acestora, pot să vadă ofertele liceelor din Giurgiu.

Acest demers are ca scop informarea celor care finalizează ciclul gimnazial cu privire la specificul şi planul de şcolarizare al liceelor. În cadrul „Zilelor Educaţiei” își prezintă oferta educaţională liceele din Giurgiu.

De luni şi până vineri, în foaierul Centrului Cultural Local „Ion Vinea” sunt prezente cu standuri liceele giurgiuvene, standuri ce vor fi vizitate de elevi şi părinţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!