Omul este același. Se schimbă doar viziunea altora despre el!

viziuni

Nici nu se uscase cerneala pe hotărârea prin care Ionuț Matei a fost ales de colegii săi vicepreședinte al Consiliului Județean și acesta a și început să fie ”disecat”, de-a fir-a păr. Că nu îl cunoașt e nimeni, că nu are decât liceul, că nu e din Giurgiu și, deci, nu cunoaște problemele județului… Și multe altele. Nimic de zis. Așa o fi!

Dar atunci când toate aceste acuzații vin din partea PSD-ului, parcă ceva nu se leagă. De ce? Pentru că până toamna trecută, la celebra Ordonanță 55, același Ionuț Matei era un personaj de seamă în PSD-ul giurgiuvean, unde îndeplinea funcția de secretar general. Probabil că, în ierarhia PSD, aceasta este, totuși, o funcție destul de ”grea”, și probabil că nu oricine era ales ca secretar general. Dar Ionuț Matei a fost.

Atunci nu mai era necunoscut? Sigur nu, cel puțin când era programat la conferințele de presă ale partidului, unde vorbea despre realizările guvernului și despre binefacerile acestuia pentru județul Giurgiu! Atunci nu mai era un venetic care nu cunoaște problemele județului? Atunci avea studii mai mari decât liceul? Probabil că nu, că doar nu s-au schimbat toate astea în câteva luni.

Numai că Ionuț Matei a ”înotat contra curentului”. Cum? Păi, atunci cînd toți primarii și consilierii de prin județ se înghesuiau la ușa PSD-ului să semneze adeziuni, Ionuț Matei a plecat din PSD, optând – pe aceeași celebră ordonanță – pentru statutul de independent. Să fie oare aceasta explicația schimbării bruște de optică a foștilor săi colegi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.