web analytics

Percheziţii şi la Giurgiu!

  • mascatiPercheziţii în Călăraşi, Iflov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală.
 Poliţiştii din Călăraşi şi din Direcţia Operaţiuni Speciale au efectuat miercuri dimineaţă, 13 percheziţii în judeţele Călăraşi, Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa, dar şi în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care prejudiciul este estimat la 4,5 milioane de lei.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi efectuează 13 percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, urmând a fi puse în aplicare 15 mandate de aducere.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2010 – 2011, reprezentanţii unor societăţi comerciale cu sediul în judeţele Călăraşi, Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti ar fi fost implicaţi într-un circuit evazionist şi de spălare a banilor prin înregistrarea de operaţiuni fictive şi prin transferarea unor sume de bani urmate de retragerea acestora, se arată în comunicat.

Prejudiciul total cauzat bugetului de stat prin infracţtiunea de evaziune fiscală este, se pare, de aproximativ 4.500.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.