PNL Giurgiu a început strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la prezidențiale

Peste două milioane de semnături de susținere a candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidențiale și un scor de minimum 40% în primul tur al alegerilor din aceasta toamnă. Sunt țintele pe care conducerea liberală și le-a fixat pentru alegerea președintelui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat. PNL a dat din 10 august  startul campaniei de strângere de semnături.

Liberalii giurgiuveni au demarat campania de strângere a semnăturilor pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie, iar pentru a stabili activitatile viitoare s-au reunit in cadrul unei intalniri la care au luat parte reprezentantii organizatiilor locale si responsabilii de la nivelul judetului. Totodata, liberalii i-au desemnat si un secretar general, in persoana lui Florian Velicu.

„PNL Giurgiu si-a propus ca la alegerile prezidentiale sa obtina un scor bun, care sa ne plaseze pe primul loc. Exista premise in acest sens, si ma refer la faptul ca am fost pe locul doi la alegerile europarlamentare. In perioada urmatoare ne vom axa pe strangerea de semnaturi precum si pe realizarea unor nuclee in localitatile unde nu avem organizatii. Asadar, urmeaza  o activitate amplă şi anume aceea de a discuta cu oamenii şi de a strange semnături pentru candidatura domnului Klaus Iohannis la Preşedinţia României, la alegerile care vor avea loc în noiembrie. Am demarat deja campania pentru strângerea de semnături pentru candidatura domnului Iohannis, pentru al doilea mandat, pentru o Românie normală, pentru o Românie reprezentată şi acum cu demnitate la nivel internaţional de către domnul Klaus Iohannis”, a  declarat europarlamentarul Dan Motreanu, presedintele PNL Giurgiu, la finalul intalnirii cu activul partidului.

Potrivit liderului liberal, la nivel naţional PNL şi-a propus să strângă peste două milioane de semnături. În judeţul Giurgiu, liberalii si-au propus peste 29.000 de semnături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.