web analytics

PNL Giurgiu tratează cu respect cetăţeanului!

Dumitru-gavrilaFăcând o paralelă între realizările PSD care, timp de 18 ani, s-a aflat la conducerea judeţului şi cele ale PNL, care a avut administraţia judeţeană doar 8 ani, vicepreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Gavrilă a scos în evidenţă o serie de proiecte accesate şi implementate în mandatul lui Dumitru Beianu, obiective care au ridicat simţitor nivelul de confort al cetăţenilor şi au contribuit la dezvoltarea comunităţilor.

Legat de unele precizări ce vizau nou veniţii în cadrul PNL, precum şi asigurarea conducerii Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Gavrilă a menţionat doar că se aşteaptă venirea unor membri importanţi pentru partid, dar şi pentru cetăţeni, oameni care au confirmat o grijă şi un ataşament native pentru giurgiuvenii noştri, dar mai ales s-au implicat decisiv în dezvoltarea oraşului.

Menţionând că, în timp ce alte partide nu îndrăznesc să iasă în faţa electoratului cu propunerilor lor pentru conducerea administraţiei judeţene şi preferă tăcerea, la PNL toate aceste lucruri s-au derulat la vedere, tocmai pentru ca oamenii să cunoască viitori candidaţi din timp.

Recomandat de o experienţă acumulată într-o lungă perioadă de  activitate în cadrul administraţiei judeţene, pentru Dumitru Gavrilă nu este deloc greu să observe lipsa de interes a conducerii PSD, care a avut posibilitatea să aducă bani de la Ministerul Dezvoltării sau Guvern pentru o serie de investiţii în judeţ, însă nu au făcut-o decât acolo unde au avut interes să atragă primarii. În schimb, la nivelul municipiului, PSD nu s-a implicat deloc, cu toate că putea să o facă. În continuare, există străzi în municipiu care arată ca după bombardament, spre nemulţumirea giurgiuvenilor.

Astfel, în opinia liberalului Gavrilă, toate acestea înseamnă că Bădălău are ceva împotriva locuitorilor şi a oraşului nostru pe care nu şi-l doreşte dezvoltat nici măcar pentru Barbu, primarul lor, care pe ultima sută de metri până la alegeri, nu se poate lăuda decât cu gărduleţele, pe care le-a scos pentru a ni le da, acum, ca fiind noi, ca pe o mare realizare. Practic, spunea acesta, „îngraşă porcul în Ajunul Crăciunului!”

Pentru a demonstra hotărârea cu care PNL abordează câştigarea alegerilor locale, Dumitru Gavrilă a menţionat faptul că, atât la nivel de municipiu, în judeţ şi la Consiliul judeţean au fost realizate, deja listele pentru consilieri, aceste fiind ocupate de persoane cu notorietate în viaţa publică şi care au ales să-şi pună toată cunoaşterea în slujba cetăţenilor pentru depăşirea crizei generale de moralitate şi profesionalism.

InfoPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.