Polițiștii antidrog arestează traficanții de droguri din Clejani

Clejaniul, cunoscut in toată țara dar și peste hotare pentru lăutarii celebrii născuți acolo, a devenit in ultima perioada teatrul unor conflicte fără precedent între clanurile interlope care, fără nicio jena, se ataca in plină strada.

Una dintre cauzele acestor evenimente o reprezintă probabil traficul și consumul de de droguri și o dovada in acest sens a reprezentat-o reușită polițiștilor B.C.C.O. București- serviciul din Giurgiu care au documentat activitatea infractionala a unei grupări interlope din Clejani, formată din 5 persoane, specializată în traficul de droguri de mare risc.

Astfel, la data de 28 mai a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare în Clejani, în urma cărora au fost descoperite și ridicate 43 de comprimate ce conțin substanțe aflate sub control național, obținute și deținute ilegal.
 
De asemenea, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, emise pe numele traficantilor de droguri. Față de două persoane a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar față de alte două măsura controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de vânzare de droguri de mare risc.
 
Persoanele cercetate, cu vârste cuprinse între 24 și  53 de ani, ar fi obținut venituri ilicite în urma vânzării de heroină consumatorilor din localitatea Clejani.
 
Heroina ar fi fost transportată de 2 persoane, la intervale de timp relativ scurte, din capitala, în comuna Clejani, prin folosirea unor mijloace de transport ale unor persoane din anturaj sau prin utilizarea transportului în comun.
 
Ulterior, heroina ar fi fost dozată și vândută de alți membrii ai familiei, consumatorilor din localitate, contra unor sume de bani, cuprinse între 50 și 100 lei. pentru o doză.
 
La data de 29 mai a.c., persoanele reținute au fost prezentate Tribunalului Giurgiu, față de acestea fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Avem speranța ca polițiștii de la combaterea crimei organizate isi vor face treaba in continuare și vor da de pământ cu traficanții de droguri din județul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.