web analytics

Polițiștii giurgiuveni își pregătesc viitorii colegi

 20 de elevi din cadrul Școlii de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, specialitatea poliție, au început dej stagiul de practică la structurile de profil din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

Tinerii elevi se pregătesc pentru a deveni polițiști și vor efectua, în perioada 14 mai – 9 septembrie a.c., stagiul de pregatire practică prevăzut în programul de învățământ, la structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, din cadrul inspectoratului judetean.

In tot acest rastimp, viitorii polițiști au posibilitatea să aplice noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, sub atenta îndrumare a unor polițiști cu experiență în activitatea profesională.

La finalizarea stagiului de practică, cele mai importante deprinderi pe care elevii și le formează sunt capacitatea de a lucra metodic, organizat și sistematic, de a respecta și aplica întocmai legislația națională, munca în echipă, precum și conștientizarea faptului că își vor desfășura activitatea într-un cadru profesional solicitant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.