Predare de ștafetă la Rotary Club Danubius Giurgiu. Marian Mihalcea este noul preşedinte

Dupa un an de activitate, unul fructuos si cu multe activitati am spune noi fara sa greşim, Ramona Iordache i-a predat functia de presedinte al Club Rotary Danubius Giurgiu lui Marian Mihalcea. Astfel, inceputul anului rotarian 2019-2020 a fost marcat de Rotary Club Giurgiu luni, 24 iunie, printr-o seară specială consacrată schimbului de președinți.

În cadrul tradiționalei ceremonii de “predare a ștafetei” rotariene, Ramona Iordache a înmânat însemnele funcției, colanul şi pin-ul, noului preşedinte Marian Mihalcea, momentul festiv bucurându-se de prezenţa colegilor si prietenilor rotarieni.

Devenita „past president” pe viață, Ramona Iordache a mulţumit echipei cu care a lucrat și colegilor de club, pentru că i-au fost alături în acțiunile intreprinse, apreciind felul pozitiv în care aceștia au răspuns la orice solicitare, ori de câte ori a fost nevoie. 
La rândul său, subliniind în prealabil meritele fostului preşedinte și a echipei, Marian Mihalcea s-a angajat să asigure continuitatea proiectelor pe care Rotary Club Danubius Giurgiu le desfășoară pe plan umanitar și social, la care se adaugă, în fiecare an, organizarea de evenimente culturale de calitate și susținerea excelenţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.