Premierul, solidar cu liberalii

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, 1 aprilie, că a fost şi va fi întotdeauna solidar cu liberalii şi cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, deşi nu a beneficiat întotdeauna de aceeaşi solidaritate. Ponta a adăugat că nu s-a spălat niciodată pe mâini ca Pilat din Pont şi că şi-a asumat întotdeauna deciziile luate.

Nominalizările pentru conducerea Parchetului General şi DNA le va face, după cum a mai anunţat, după ce va discuta cu Traian Băsescu şi CSM. În acest context, a specificat că nu va face, în nici un caz, propuneri care să fie ulterior respinse de către şeful statului sau de către CSM.

Toate acestea au fost declarate după o întâlnire organizată între premier şi şeful Senatului, întâlnire ce a avut ca temă revizuirea Constituţiei. Luni, 1 aprilie, fiind Paştele catolic, Parlamentul nu a avut activitate.

Contrar tuturor speculaţiilor presei, Crin Antonescu a menţionat că ”întâlnirea cu Victor Ponta s-a referit strict la Revizuirea Constituţiei, nicidecum la ruperea USL. Uniunea Social Liberală nu se rupe.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.