web analytics

PSD „joacă murdar” în campania electorală!

joc murdar

Deşi, iniţial, se părea că vom avea o campanie electorală liniştită, fără incidente, vizita lui Victor Ponta la Giurgiu (ca „premier”????), în plină campanie electorală, agită spiritele şi determină PSD să recurgă la jocuri murdare, pentru a demonstra „şefului mare” cât de iubit este în judeţ. „Victime” ale zelului PSD au căzut echipele de campanie ale PMP, partid care anunţă că va face plângere împotriva PSD. Iată de spun reperezentanţii PMP despre incidentele de sâmbătă:

„Ieri , 18.10.2014, in timp ce se afla in teritoriu pentru difuzarea materialelor electorale, o echipa de afisaj a PMP Giurgiu a fost acostata pe raza comunei Calugareni, jud. Giurgiu, de catre primarul comunei, VOINEA MARIN, membru PSD. Pe un ton imperativ, acesta le-a cerut membrilor PMP sa nu instaleze niciun banner sau material electoral pe raza comunei, intrucat nu a fost aprobata decat solicitarea PSD Giurgiu de afisare electorala. La intrebarile membrilor echipei PMP, care au cerut explicatii , primarul VOINEA MARIN le-a spus ca “ PSD este la putere si este normal sa faca ce vor ”.

 In continuare, primarul le-a spus membrilor PMP ca nu este sigur ca a doua zi vor mai gasi vreun banner instalat, pentru ca “ nu se stie ce se intampla la noapte, dar sigur ramaneti fara ele”.  De asemenea, echipa de afisaj a PMP Giurgiu a constatat ca toate afisele candidatei PMP, Elena Gabriela Udrea, puse alaltaieri, 16.10.2014, pe raza comunei Calugareni, au fost rupte sau peste ele au fost puse afisele candidatului PSD.

Toate aceste actiuni de distrugere a materialelor electorale se datoreaza faptului ca se afla pe soseaua Bucuresti-Giurgiu, DN 5, iar luni, 20.10.2014, candidatul PSD va fi in municipiul Giurgiu. Urmare acestui fapt, este de la sine inteles ca primarii PSD din comunele aflate pe traseul lui VICTOR VIOREL PONTA au primit ordin sa distruga orice afisaj electoral al contracandidatilor acestuia, din dorinta de a-i arata acestuia cat este de iubit in judetul Giurgiu.

Partidul Miscarea Populara Giurgiu isi exprima indignarea pentru acest mod de a face politica, specific Coreei de Nord, una dintre putinele tari in care obedienta pentru “Iubitul conducator” este ridicata la rangul de politica de stat.

Transmitem si pe aceasta cale  reprezentantilor PSD sa inceteze cu manifestarile de tip comunist si le atragem atentia ca astfel de fapte sunt sanctionate de legile in vigoare.

De asemenea, Partidul Miscarea Populara va sesiza incidentul electoral de astazi si la Biroul Electoral Judetean, pentru luarea masurilor legale care se impun.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.