web analytics

PSD şi PLR, fiori reci pe şira spinării în Parlament

vot senat

În ciuda nebuniei de pe scena politică, liberalii își văd de drumul lor, iar discuțiile pentru noua majoritate din Parlament sunt în toi. Bineînțeles, principalul obiectiv este Senatul, acolo unde alianța de guvernare stă ceva mai prost.

Surse din PNL ne-au precizat că în acest moment se poartă negocieri cu 6-7 parlamentari care ar putea trece la PNL. ”Avem negocieri cu 6-7 oameni, inclusiv de la UNPR sau PLR, care ar fi dispuși să treacă la noi. Cel puțin 4 sunt ca și veniți, la restul negocierile sunt destul de avansate”, ne-au declarat surse din PNL.

De partea cealaltă, liberalii țin aproape și de Mircea Geoană, care în continuare își caută oaste de strânsură. Geoană activează în special la Senat, acolo unde obiectivul este înlăturarea lui Călin Popescu Tăriceanu și impunerea unuia dintre liderii PNL. Conform surselor noastre, favoriți pentru șefia Senatului sunt Vasile Blaga sau Gheorghe Flutur.

Între timp, la Senat, PNL a făcut primele două achiziții oficiale: Andrei Voloșevici (ex-PMP) și Corneliu Popescu (ex-PPDD) au anunțat că joacă în tabăra liberalilor.

www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.