web analytics

Quintus nu-l înţelege pe Tăriceanu

quintusPreşedintele de onoare al PNL, decanul de vârstă Mircea Ionescu Quintus, a fost surprins de gestul lui Călin-Popescu Tăriceanu. Nu a înţeles de ce fostul premier a ales să dezerteze din partid, chiar dacă este lesne de înţeles că pregătise din timp înfiinţarea unei noi formaţiuni politice, respectiv Partidul Reformator Liberal (PRL).

”Oricât aş încerca să-i justific atitudinea unui om de care am fost foarte apropiat, un om lângă care am stat 24 de ani în relaţii foarte bune, nu mă aşteptam să facă o asemenea greşeală politică. Nemulţumirile sale în partid nu erau de natură să ducă la o despărţire, de vreme ce întotdeauna a fost lăsat să-şi exprime părerile. Niciodată nu a fost contrazis iar părerile sale au fost supuse la vot. Ceea ce s-a întâmplat arată că este într-un moment de derută, nu-şi găseşte drumul, asta este părerea mea.”

Mircea Ionescu Quintus a adăugat că în discuţiile din interiorul PNL, Tăriceanu a refuzat să accepte o eventuală candidatură la preşedinţie, acesta susţinând că nu îl interesează şi că îl susţine necondiţionat pe Antonescu.    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.