web analytics

Razii în mai multe comune din judeţul Giurgiu

politie30 de poliţişti giurgiuveni din mai multe sectoare, inclusiv de la Serviciul Rutier, au făcut, sâmbătă, 22 februarie, mai multe razii în comunele Toporu, Răsuceni, Ghimpaţi şi Izvoarele. Oamenii legii au urmărit să asigure un climat de siguranţă civică, dar, de asemenea, au urmărit şi depistarea persoanelor care au bunuri ce provin din infracţiuni.
Cei de la Poliţia Giurgiu anunţă, printr-un comunicat, că, în urma raziilor, au fost date zeci de amenzi, în valoare de aproape 6.000 de lei. Poliţiştii rutieri au aplicat şi ei 23 de sancţiuni contravenţionale.

În plus, au fost făcute şi trei percheziţii domiciliare, în Răsuceni, fiind ridicate mai multe bunuri suspectate că provin din spargerea mai multor locuinţe de vacanţă din Ghimpaţi. Este vorba despre cauciucuri cu jante, obiecte de mobilier şi uz gospodăresc, scule şi conductori electrici, lenjerii de pat, perdele,  o sobă din teracotă, plită din fontă, aparatură electronică, veselă, servicii de îngheţată şi cafea, ustensile de pescuit.

Totodată s-au efectuat activităţi procedurale constând în predarea către două părţi vătămate a unor bunuri din cele ridicate şi recunoscute de  acestea.

C.S.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.