web analytics

Recrutarea tinerilor pentru școlile de subofițeri, în plină desfășurare

Acțiunile de promovare a școlilor militare de subofițeri au continuat astăzi în municipiul Giurgiu. Pe timpul misiunilor specifice, jandarmii i-au informat pe tineri despre sesiunea de admitere din toamnă și i-au îndrumat pe cei interesați să vină la sediul Jandarmeriei și să se înscrie până pe 15 iunie a.c.

Odată încheiată campania de recrutare pentru Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, pentru care s-au înscris 14 tineri, s-au intensificat activitățile de prezentare a ofertei educaționale pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și “Petru Rareș” din Fălticeni.

Jandarmii au împărțit pliante cu informațiile necesare în vederea înscrierii și au răspuns întrebărilor legate de școlarizare, concursuri de admitere, condiții și documente necesare pentru înscriere.

Anul acesta, câte 350 de locuri sunt disponbile la cele două școli, până în prezent fiind luați în evidență  27 de tineri (23 de băieți și 4 fete) pentru școala de la Drăgășani și o candidată pentru cea de la Fălticeni.

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57 sau telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.