ROMÂNIA ARE NEVOIE DE OAMENI CU ÎNCREDERE ÎN EI. ŞI DE O BANCĂ PREGĂTITĂ SĂ-I SUSŢINĂ.

Comunicat de presă 4 octombrie 2019

Școala de Bani pe roți își continuă turneul prin țară și anunță noi ateliere gratuite de educație financiară la Giurgiu

  • Școala de Bani pe Roți – FLIP ajunge pe 4 octombrie la Giurgiu unde va staționa până pe data de 21 octombrie în  centrul orașului, lângă Turnul cu Ceas.
  • Școala de Bani pe Roți este un proiect BCR dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și are ca scop dezvoltarea nivelului de educație financiară. Cei mici participă la ateliere interactive organizate într-un camion special amenajat și pot învăța reguli de bază pentru o mai bună gestionare a banilor;
  • În 2019, FLIP a fost prezent în 9 orașe, Pitești, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Brașov, București, Eforie Sud și Călărași, iar la atelierele de educație financiară  au participat peste 7000 de copii.

Giurgiu, 4 octombrie 2019 – Banca Comercială Română duce mai departe misiunea de a educa financiar românii din întreaga țară. Astfel,Școala de Bani pe Roți – camionul FLIP continuă turneul programat și ajunge la Giurgiu în perioada 4-21 octombrie, unde îi invită pe copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani să participe la ateliere gratuite de educație financiară. Profesorii, peste 1000 de angajați BCR, îi vor ajuta pe participanți să dezvolte un comportament financiar responsabil și să învețe secretul celor care reușesc să facă economii.

Programul complet al caravanei poate fi consultat mai jos, dar și pe site-ul scoaladebani.ro/peroti/program.

  • Giurgiu – 4 – 21 octombrie
  • Ploiești – 23 octombrie- 7 noiembrie
  • Alexandria – 9-29 noiembrie

Atelierele de educație financiară prin joacă se desfășoară zilnic, în intervalul orar 08:15 – 19:30, iar înscrierile sunt gratuite. Școlile din Giurgiu și din localitățile apropiate se pot înscrie pe pagina https://www.scoaladebani.ro/peroti/

“Programul Școala de Bani este din ce în ce mai apreciat de către românii de pretutindeni, iar asta nu poate decât să ne aducă enorme satisfacții. Ne dorim să continuăm misiunea de a veni în ajutorul celor care vor să deprindă un comportament financiar responsabil și să le împărtășim din secretele care îi pot ajuta să devină mai organizați, mai economi. De data aceasta ajungem la Giurgiu, unde colegii noștri, voluntari în programul Școala de Bani, abia așteaptă să îi întâmpine pe cei mici la atelierele gratuite de educație financiară din camionul FLIP”, spune Nicoleta Deliu, coordonatoarea programului Școala de Bani.

Școala de Bani pe Roți este o inițiativă care face parte din programul național Școala de Bani derulat de BCR, care își propune să le vorbească românilor de toate vârstele despre cum își pot îndeplini visurile prin administrarea cât mai eficientă a bugetului personal. Pornit în urmă cu 2 ani, programul reunește în prezent 310.000 de români, care au absolvit cursurile gratuite oferite de către BCR. Până acum, în 2019, 117.500 de cursanți ai Școlii de Bani au aflat cum să-și gestioneze mai bine bugetul personal și cum să ia decizii financiare mai bune printr-o planificare corectă. Adulții sau tinerii interesați să participe la cursurile organizate de BCR pot trimite un email pe adresa scoaladebani@bcr.ro pentru a se înscrie la cursuri sau pot solicita acest lucru în sucursalele județene BCR.

  *

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România pe segmentele de economisire şi creditare.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 21 de centre de afaceri şi 20 birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate/multifuncţionale, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 47.700 de angajați deservesc 16,2 milioane de clienți în cadrul a 2.500 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul lui 2018, Erste Group deținea active totale în valoare de 236,8 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,79 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,5%.

BCR – Comunicare Corporativă

Cătălin Ioniță, e-mail:catalin.ionita@bcr.ro telefon:0740.247.336

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele și serviciile BCR, vă rugăm să folosiți următoarele modalități de contact:

Web: www.bcr.ro

Email: contact.center@bcr.ro

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.