web analytics

S-au „pus pe capul lor”! Peste 500 de kilograme de carne, confiscată de Poliţie la o singură razie

carne

Vineri dimineaţă, poliţiştii „au dat iama” printre comercianţii de carne din municipiu şi judeţ. Iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

A fost vorba despre o serie de controale realizate de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Poliţia Municipiului Giurgiu, Serviciul de Acţiuni Speciale, împreună cu  jandarmi şi funcţionari din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Giurgiu, controale având ca ascop  combaterea transportului şi comerţului ilegal de animale şi produse din carne.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei, acţiunea s-a desfăşurat în localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu şi în Piaţa Centrală din municipiul Giurgiu.

Cu ocazia acţiunii desfăşurate în Piaţa Centrală administratorii a două societăţi comerciale au fost sancţionaţi contravenţional cu câte 10 000 lei pentru că nu au putut prezenta documentele de provenienţă a cărnii oferite spre vânzare, de asemeni  310 kg carne de porc şi vită a fost ridicată pentru distrugere iar 250 kg de carne va fi valorificată prin compartimentul de valorificare al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Totodată în localitatea Călugăreni poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 4 200 lei pentru transport de animale fără documente de provenienţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.