web analytics

Schimbarea legii migraţiei politice, sau migraţia primarilor către partidul lui Tăriceanu

udrea1

Elena Udrea, preşedinta Partidului Mişcarea Populară, susţine că schimbarea legii migraţiei politice este făcută pentru ca PSD-ul să îşi asigure electoratul de centru-dreapta la alegerile prezidenţiale.

”Cred că acum este ocazia perfectă pentru PSD de a muta nişte primari înainte de alegeri la Partidul Social Democrat, dar mai ales la partidul domnului Tăriceanu. Este evident şi pentru un naiv. S-a format un partid pentru domnul Tăriceanu, în speranţa premierului de a obţine electoratul care îi lipseşte, cel de centru-dreapta.

Victor Ponta nu are cum să câştige prezidenţialele doar cu ce-i oferă PSD. Ca urmare, îşi doreşte ca prin capcana pe care a întins-o electoratului de centru-dreapta, candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu, să-şi procure un electorat suficient pentru a ajunge la Cotroceni. Este, totuşi, posibil ca aleşii locali să migreze către formaţiunile aflate la putere pentru a obţine finanţări. Eu le spun să nu se lase păcăliţi; primarii care nu au primit nimic de la acest guvern timp de doi ani de zile, nu vor primi, pe ultima sută, adică în ultimele două luni, finanţări suficiente pentru a-şi duce la capăt proiectele proprii.”, a punctat Elena Udrea.

Declaraţia liderului PMP a survenit după ce vineri, la Suceava, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că guvernul ar putea adopta o ordonanţă de urgenţă prin care aleşii locali să poată opta pentru un alt partid decât cel pe listele căruia au fost aleşi – de-a lungul a două săptămâni – fără a-şi pierde mandatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.