Scump, domne, scump…

pen“Cum? Doar 10.000! La noi e de zece ori mai mult!?!”

Disperaţi că le strică piaţa, social-democraţii  s-au supărat foc pe liberali care, cică, ar percepe… zic ei , sume mult prea mici pentru… poziţionarea pe liste. Ei cer de 10 ori mai mult şi tocmai de aceea se tem că le pleacă oamenii! Păi, ăsta e fair-play? se întreabă cei mai mulţi!

În loc să se uite în ograda proprie, psd-iştii aruncă un ochi în curtea vecinilor, doar-doar, o muri … vecinul şi i-or lua… candidatul pentru Primărie că al lor a cam intrat … la apă! Şi la propriu, dar şi la figurat. Şi acum că a plecat şi vicele… cu o parte din activul de partid, mai-mai,  că îţi vine să le înţelegi disperarea!

Mai mult, am observant că ei, psd-iştii sunt mai interesati de listele altora! Le fac cu ochiul! Fiindcă pe ale lor le fac alţii?! Ei zic, chipurile, că giurgiuvenii?! Ei, aş! Chiar  aţi crezut? A fost doar aşa… praf,  în ochii giurgiuvenilor! Aţi mai auzit voi, în ultimele săptămâni,  vreo vorbuliţă despre asta. Nu, niciuna, de când a zburat pasărea … la Bucureşti, iar  purtător de vorbe e unul, nea Costel, un om cu… scaun la cap, au spus-o, parcă, undeva în vară, şi lupii tineri!

(Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare!  Orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare!…)

InfoPress

  1. Mihnea Boerescu-- cons. judetean PNL 16 martie 2016, 23:02

    Nu. Nu e intamplatoare asemanarea.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.