web analytics

“Şobolanii” din PNL părăsesc corabia… cum au văzut că aceasta se clatină, la prima furtună!

pixEra de aşteptat ca şi în PNL Giurgiu să existe nemulţumiţi, după alegerile din 5 iunie, persoane  care cred că ei au dreptate, oameni care au avut doar de câştigat din calitatea de membru al unui partid. Ce? Un loc de muncă stabil, fără prea multe bătăi de cap, fără răspunderi şi dacă se poate cu prezenţa la… fără frecvenţă. Că, deh, la bugetari se poate orice.

Însă tocmai aceia care nu au făcut prea multe pentru partid şi care au jucat cum bate vântul ţipă, acum, cel mai tare. Acuză că au fost marginalizaţi, unii că au părăsit partidul fiindcă nu au acceptat deciziile conducerii. Bla, bla, bla… motive .. multe. Cert e doar că “Şobolanii” din PNL părăsesc corabia în plină furtună! Pentru a trăda, nu trebuie să inventeze motive. Unii o fac, încă. Credem doar că unora le e suficientă… lipsa de caracter. Acum se consideră victime… Posibil! Doar ale propriilor decizii şi fapte!

Ultimele declaraţii ale lui Gheorghe Ştefan, copreşedintele PNL Giurgiu, care a spus că unii dintre demisionari urmau să fie demişi, a atras critici şi declaraţii “abracadabrante” din partea persoanelor nominalizate. Mai ştim că Gheorghe Ştefan, copreşedintele PNL le-a acordat contestatarilor săi încrederea cuvenită, încă o bună perioadă de timp. Şi, urmarea este ceea ce se întâmplă astăzi: unul a plecat înaintea campaniei şi este vorba despre “acel personaj bizar – aşa îl numea presa – din curtea PNL-ului, cel care plictisea presa la conferinţe abracadabrante…iar celălalt, pus de mentorul său spiritual, omul căruia îi e dator toată viaţa, a încercat unele manevre care nu prea i-au ieşit.

Numai că aceşti “şobalani”  nu populează doar PNL. Ei se găsesc în orice partid! Şi au un acut simţ al salvării. Întotdeauna se orentează doar spre partidul care pare să fie în cărţi, iar orice turbulenţă care afectează un partid scoate la iveală şobolanii din interior. Unii cu “bagajele” făcute… spre “salvare”.

Însă înainte fac valuri… cred că după ei… potopul! Ce partid? Ce politici? Ce programe? Doar VIGILENŢĂ şi SALVAREA PROPRIULUI INTERES.

M.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.