web analytics

TREI TINERI DEPISTAȚI CONDUCÂND AUTOTURISMELE SUB INFLUENȚA DROGURILOR

3 tineri sunt cercetați de polițiști, după ce au fost depistați conducând autoturismele pe drumurile publice, sub influența substanțelor psihoactive.

Joi, 12 iulie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe Șoseaua București, din municipiul Giurgiu, un tânăr, de 20 ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența  substanțelor  psihoactive.

Cateva ore mai tarziu, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, tot pe  Șoseaua București, din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 35 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența  substanțelor  psihoactive.

În aceeași zi, în jurul orei 20.30, polițiștii giurgiuveni au mai depistat în trafic, de aceasta data pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, un alt tânăr, de 23 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.

Toți conducătorii auto au fost conduși la spital unde au fost testați, rezultatele fiind pozitive și le-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină..

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor  psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.