web analytics

Ultima zi a activităților dedicate Zilei Municipiului Giurgiu, în siguranță

Ultima zi a manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei municipiului Giurgiu va fi în atenția jandarmilor. Aceștia vor asigura măsurile de ordine publică în piața Unirii, începând cu ora 16.00. Până astăzi acțiunile s-au desfășurat fără incidente, fiind însă aplicate 6 sancțiuni contravenționale.

Începând de vineri, jandarmii au acționat în echipe mobile, patrule pedestre de ordine publică, echipe operative de intervenţie şi de prevenire a faptelor antisociale. Sancțiunile contravenționale, în valoare totală de 400 lei (3 avertismente scrise și 3 amenzi), au fost aplicate pentru consum de băuturi alcoolice și provocare de scandal, fără să se înregistreze situații deosebite.

În această seară se estimează participarea unui public numeros la manifestările cultural-artistice, motiv pentru care Jandarmeria Giurgiu recomandă cetăţenilor să aibă un comportament civilizat şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au comportament antisocial.

Totodată, pentru ca cetăţenii să sărbătorească în siguranță, jandarmii le recomandă:

  • să respecte regulile stabilite de organizatori şi indicaţiile forţelor de ordine;
  • să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale și să să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare;
  • să supravegheze în permanență minorii care îi însoțesc;
  • să apeleze, în caz de urgenţă, numărul unic 112.

În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu și Direcției Poliției Locale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.