web analytics

Un nou dosar pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive 

Un tânăr din municipiul Giurgiu, a fost depistat de polițiști conducând autoturismul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat în trafic, vineri 11 mai a.c., în jurul orei 19.00, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul C.F.R., din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat pentru identificarea drogului, rezultatul fiind pozitiv și condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii  prezentei in organism substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

N. R.:Trebuie subliniat ca, in ultima perioada, a crescut numarul celor depistati in trafic conducand un autovehicul sub influenta diverselor substante psihoactive, poliția giurgiuveana fiind printre primele locuri pe țara la aceste flagrante.

Cum se explica aceasta cauza? Este simplu!

Fenomenul traficului si consumului de droguri a explodat in Romania. Iar Giurgiu nu face excepție.
In municipiul Giurgiu se vinde si consuma la fel ca peste tot.

Si aici vine partea interesantă….

In trecut toți șefii de politie au tratat cu spatele aceasta problema, ceea ce ma face sa cred ca pe șoselele noastre s-a murit din cauza șoferilor drogati.

Acum s-au schimbat lucrurile.
Poltistii urmăresc, prind si trag la răspundere șoferii drogati ceea ce e un mare lucru pentru comunitatea noastră.

Implicarea crescută a poliției pe aceasta linie are si un important rol preventiv.

Daca in trecut conduceau cu jointul in gura acum șoferii drogati se tem, se feresc, e foarte clar!

Partea preventivă este stimulata si de mediatizatile poliției cu șoferii drogati, prin care se transmite indirect ca nu mai e loc de tolerabilitate.

In tot acest context, criticile privind acest subiect sunt in van pentru ca poltistii, acum, chiar își fac treaba care reflecta o realitate pana acum băgată sub pres.

Mulțumim Poliția Romană!
Țineți o tot asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.