web analytics

UN OM PREVENIT, ESTE UN OM SALVAT !

 Polițiștii giurgiuveni au desfăşurat activităţi în cadrul Programelor de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, a infracțiunilor de “Lovirea sau alte violențe”, a infracțiunilor de violență în familiei, precum și în cadrul Campaniei de prevenire a furturilor din buzunare, în localitatea Comana, județul Giurgiu. 

 Marți, 3 iulie a.c., polițiștii giurgiuveni au desfăşurat activităţi în cadrul Programelor de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, a infracțiunilor de “Lovirea sau alte violențe”, a infracțiunilor de violență în familiei, precum și în cadrul Campaniei de prevenire a furturilor din buzunare, în localitatea Comana, județul Giurgiu.

Cetățenii din mediul rural au fost atenționați cu privire la existența unor fapte și tentative a unor persoane rău intenționate de a comite furturi din locuințe de bunuri, sume de bani, precum și furturi din buzunare, prin diverse moduri de operare.

Au fost distribuite pliante cu recomandări informativ-preventive privind furturile din locuințe și din buzunare și prezentate modalități de evitare a conflictelor în mediul familial.

Respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, asigurarea liniștii în societate și ordinii publice, apărarea vieții și sănătății persoanei reprezintă o prioritate în activitatea polițiștilor giurgiuveni.

NR: foto arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.