web analytics

Unanimitate la Consiliul local municipal

clmToate proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local de joi, 18 august, au fost votate în unanimitate de consilierii municipali.
Cele opt proiecte de hotărâri pentru aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul “MODERNIZARE INFRASTRUCTURĂ STRADALĂ – STRĂZI DIN VESTUL ȘI NORD-VESTUL MUNICIPIULUI” au fost necesare în vederea depunerii a opt proiecte europene pentru modernizarea a 27 kilometri de străzi mici și cinci kilometri de străzi mari. Valoarea acestor proiecte se ridică la suma de 23 milioane de euro.
Proiectele vor fi depuse în cadrul Programului național de dezvoltare locală 2016-2020, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice(MDRAP), urmând ca în funcție de aprobarea finanțării să fie elaborat Proiectul Tehnic și documentația pentru avize și autorizări.
Ordinea de zi a fost suplimentată cu un punct ce viza aprobarea documentației tehnico-economice pentru realizarea șarpantei la Liceul Nicolae Cartojan, tot printr-un proiect ce va fi depus la MDRAP, în cadrul aceluiași program național de dezvoltare locală.

InfoPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.