Vasile Mustățea nu vrea „să mai muncească pentru alții”!

iliescu-mustatea-pnl-1Vasile Mustățea nu vrea „să mai muncească pentru alții”! Dar pentru el a muncit în 2012 o echipă întreagă pe care, după ce și-a atins scopul, a decapitat-o!

Prezent în cadrul emisiunii – Dezbatem împreună-  difuzată luni, 28 septembrie de Valahia TV,  liberalul Vasile Mustățea, actualmente președinte al  Consiliului Județean Giurgiu, funcție pentru care pretinde că a muncit foarte mult în partid, a făcut o declarație șoc: nu mai vrea să muncească pentru persoane, care nu au nimic comun cu  liberalismul și nu au avut o contribuție reală în cadrul partidului, așa cum s-ar fi întâmplat până acum,  exemplificând, în acest context,  atât nume din plan local,  precum Dragoș Ujeniuc, Dan Păsat, Cezar Măgureanu, Ioan Viorel Teodorescu, dar și  Raluca Surdu, de la nivel central,

Că până la intervenția pertinentă a moderatoarelor, Vasile Mustățea nu a făcut nicio referire la Daniel Chițoiu, venit din București și aflat la al doilea mandat, fără a-l  fi văzut nimeni în Giurgiu sau în colegiul său, actualmente urmărit penal, acest lucru ridică, în  mod firesc, multe semne de întrebare.

Așadar, Vasile Mustățea vrea, acum, ca pe listele pentru viitoarele alegeri locale și parlamentare  să se afle doar giurgiuveni, care s-au născut și au trăit aici, iar după  ce-și încheie mandatul, să se poată uita în ochii lor. Dacă lucrurile așa se doresc a fi, tare am vrea să-i vedem și ochii domniei sale după un mandat pe care care l-a câștigat muncind.

Dar înainte de aceasta, să ne amintim cum a muncit Vasile Mustățea în echipa liberală, condusă, atunci, de Lucian Iliescu și care, în 2012, ocupa primul loc pe țară.

Prin acțiuni pe care nu dorim să le catalogăm noi, (dar unele voci spun că a fost asiduu susținut de Daniel Chițoiu și acoliții săi), l-a convins pe Lucian Iliescu să-i retragă sprijinul lui Dumitru  Beianu pentru șefia CJG, deși acest lucru  fusese deja bătut în cuie, pentru ca mai apoi, să se trezească taman domnia sa, candidat la CJG. Acest lucru  a fost comentat în mod repetat  chiar și de către Lucian Iliescu, când a recunoscut public că a făcut o mare greșeală, atunci când s-a lăsat influențat de Mustățea.

Și pentru că președinția CJG nu a fost suficient pentru idealurile politice ale sale, Vasile îi dă lovitura de grație lui Lucian Iliescu pe principiul : – tu m-ai făcut, eu te omor!-. Iar Marin Anton, la vremea respectivă, a avut dreptate.

Vorbind despre atmosfera existentă astăzi în PNL, Vasile Mustățea s-a contrazis flagrant în declarații, susținând ba că totul este Ok, ba că mai sunt, încă, unii care merg cu pâra la București. Singurul lucru clar pentru domnia sa rămânând, însă, faptul că în perioada cât partidul a fost condus, la Giurgiu, de Lucian Iliescu, PNL s-a confundat, practic, cu acesta.

Dacă tot a venit momentul sincerității, ne-am dori ca Vasile Mustățea  să ne spună de ce-l consideră pe Daniel Chițoiu,  un caz special, atunci când se face vorbire  de lipsa de implicarea în partid, recomandând,  mai mult, gesturi de condescendență față de acesta. Noi întrebând doar atât: condescendență pentru ce?. Daniel Chițoiu nu a fost văzut în Giurgiu, decât la învestirea lui Vasile Mustățea în fruntea Consiliului Județean. Să avem bunăvoință pentru cineva care s-a deplasat la Giurgiu, doar pentru a-și savura succesul? Ce are acest lucru în comun cu binele județului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.