web analytics

Vicepreşedintele CJ, Cristian Marciu, îşi pierde mandatul

marciu-298x295Încet-încet, începe să se elucideze misterul votului din Consiliul judeţean, când aleşii PSD au votat cot la cot cu cei ai PNL, în ciuda garanţiilor că nu a existat nicio negociere politică, ci  doar dorinţa de a se rezolva problemele reale cu care se confruntă locuitorii din judeţul Giurgiu. Într-adevăr, Vasile Mustăţea nu avea majoritatea necesară adoptării bugetului, prin urmare trebuia să facă o înţelegere. La rându-i, PSD avea interes ca Vasile Mustăţea să retragă de pe ordinea de zi proiectele ce vizau înlocuirea celor trei consilieri social-democraţi din ATOP. Aşadar e lesne de înţeles că a existat interes şi de o parte şi de alta a eşichierului politic giurgiuvean, reprezentat în forul deliberativ judeţean.

Câteva zile mai târziu a mai apărut un element care arată de ce a existat acea linişte suspectă a  social-democraţilor: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal s-a pronunţat joi, 5 martie, în dosarul de incompatibilitate al vicepreşedintelui Consiliului judeţean Cristian Marciu.

Aşadar, completul de judecători a respins recursurile declarate de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu, prin prefectul Nina Carmen Crişu şi Marciu Ovidiu Cristian Dan împotriva sentinţei nr.4111 din 18 decembrie 2013 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondate. Astfel, Cristian Marciu îşi pierde statutul de consilier judeţean şi vicepreşedinte al Consiliului judeţean. Decizia este una definitivă şi irevocabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.