web analytics

Vineri, orele 11.35, eclipsă parţială de soare

 

Dacă nu vor fi nori pe cer, vineri, 20 martie, vom avea posibilitatea să urmărim, puţin înainte de prânz, la orele 11.35, mai exact, o eclipsă parţială de soare.

Dacă nu vor fi nori pe cer, vineri, 20 martie, vom avea posibilitatea să urmărim, puţin înainte de prânz, la orele 11.35, mai exact, o eclipsă parţială de soare. Nu asta este însă ştirea.

În opinia iubitorilor de apocalipsă şi a fanaticilor religioşi, evenimentul astronomic, pentru că se întâmplă să coincidă cu echinocţiul de primăvară, nu prevesteşte nimic bun. Dimpotrivă.

În sprijinul acestor teorii apocaliptice vine şi eclipsa de lună petrecută cu câteva săptămâni în urmă. Iar cum ultimul echinocţiu de primăvară, însoţit de o eclipsă solară, s-a petrecut ultima dată cu mai bine de 100.000 de ani în urmă, instantaneu cei care susţin apropierea lui ”Judgement Day” îşi reafirmă temerile şi ne îndeamnă să ne ascundem de urgia divină.

Ipotezele apocaliptice mai sunt susţinute şi de faptul că evenimentele astronomice în cauză au loc chiar la începutul anului religios al evreilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.