Ziua comunei Stăneşti, prilej de bilanţ şi bucurie

Distracție, voie bună, artiști de excepție și o organizare exemplară … în această atmosferă au sărbătorit locuitorii din Stanesti ziua comunei.  Fii ai satului veniţi acasă şi locuitori ai comunei Stanesţi, cu toţii s-au adunat duminica, 8 septembrie, in fata Căminului cultural din localitate, pentru a lua parte la cea mai importantă sărbătoare de peste an a acestei minunate localităţi, şi anume, ,,Ziua Comunei Stănesţi”, organizată de primarul Dănut Mitrea împreună cu viceprimarul şi membrii Consiliului Local. 

Ziua de 08 septembrie este un motiv de dublă sărbătoare pentru locuitorii din comuna Stanesti, pe de o parte este Sfânta Maria Mica, iar pe de altă parte administraţia locală organizează ziua comunei.  Asa se face ca duminica, stanestenii au petrecut, cu mic cu mare. Cum îi şade bine oricărui gospodar, la ceas de sărbătoare trebuie să îşi aducă aminte de oamenii buni şi si longevivi Astfel,  familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit recunoştinţa şi aprecierile comunităţii, prilej cu care primarul Dă ut Mitrea le-a oferit acestora diplomele si premiile.

Revenind la sărbătoarea comunei, după acordarea distincţiilor, spectacolul a început.

Autoritățile din comuna Stanești au demonstrat că pe lângă a fi buni administratori ai localității, se gândesc întotdeauna la cetățeni. Ziua comunei este un bun prilej pentru a uita de grijile cotidiene, iar la anul, cetățenii vor avea parte de surprize la fel de plăcute. La final nu putem decât să urăm la mulţi ani acestei frumoase comunităţi şi primarului Danut Mitrea care a găsit intotdeauna soluţii pentru dezvoltarea, pentru continuarea tradiţiilor si pentru modernizarea acestei zone deosebite.

Activităţile cultural-artistice au fost organizate într-o ambianţă însufleţită de prezenţa unor personalităţi de prestigiu din muzica populara, si nu o data localnicii au iesit la hora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.