web analytics

Ziua Națională a Contabilului Român 2017, sărbătorită şi la  Giurgiu. PREMII acordate de CECCAR 

  • Ziua de 21 septembrie, este sărbătorită în fiecare an, potrivit Normelor nr.12726/2004, în mod unitar, la nivelul filialelor CECCAR, cu scopul promovării imaginii, a intereselor şi rolului contabilului într-o economie de piaţă concurenţială.
  • La aniversare au participat profesioniştii contabili din România, membri ai CECCAR sau angajaţi în diverse ramuri ale economiei. Cu toţii prezenţi la ziua contabilului au demonstrat, încă odată, că  „Profesia contabilă a fost, este şi va fi pusă în slujba interesului public, spre binele public.”
  • Cea de-a XIII -a ediţie a Zilei Naţionale a Contabilului Român, a fost un prilej de a reuni familia profesioniştilor contabili şi de a reafirma adevărul potrivit căruia CECCAR a devenit un brand naţional, emblematic pentru ceea ce înseamnă calitatea profesiei contabile.

Filiala Giurgiu a experților contabili și contabililor autorizați din România a sărbătorit, joi, 21 septembrie, Ziua Națională a Contabilului Român, în sala de festivităti a Centrului Cultural Local „Ion Vinea” din municipiu. Alături de conducerea CECCAR Giurgiu s-au mai aflat reprezentanți ai instituțiilor publice din județ, dar și experți contabili și contabili autorizați din Giurgiu.

La prezidiu s-au aflat Florin Ghinea, preşedinte CECCAR Giurgiu, Angela Chilat, director executiv, Liliana Gheorghiu şi Marian Grigore.

În deschidere, Preşedintele Florin Ghinea a dat citire Mesajului Consiliului Superior al CECCAR adresat membrilor cu ocazia celei de-a XIII-a ediții a Zilei Naționale a Contabilului Român:

Stimate colege,

Stimați colegi,

Sărbătorim, astăzi, profesia de contabil, o profesie de tradiție a cărei reprezentare îi revine Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România – CECCAR. Acest context festiv oferă prilejul de a vă adresa tuturor celor care practicați această profesie sincere felicitări și succes în viitor. După 96 de ani de la înființare, azi, mai mult ca oricând, profesia este în continuu proces de transformare.

Consilier, confident, analist, facilitator, profesionistul contabil membru CECCAR îndeplinește cu succes multiple roluri care conferă siguranță antreprenorilor, managerilor întreprinderilor mici și mijlocii, marilor operatori economici etc., contribuind la siguranța și sustenabilitatea businessului.

Pentru stabilitatea profesiei în viitor, CECCAR acționează în relația cu instituțiile de reglementare, implicându-se în eficientizarea și adaptarea legislației la realitățile economice, corelate cu necesitățile experților contabili și contabililor autorizați. În acest sens au fost aduse în realitatea zilelor noastre și definite totalitatea serviciilor prestate de profesionistul contabil membru CECCAR, prin modificarea OG nr. 65/1994 prin Legea nr. 162/2017. Totodată, CECCAR, fidel unei atitudini bazate pe respectul reciproc, a promovat un dialog permanent cu celelalte profesii, reprezentate la nivel național de Camera Auditorilor Financiari, Camera Consultanților Fiscali, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență etc., pentru agrearea principiilor care să stea la baza îmbunătăţirii reglementărilor în vederea înlăturării problemelor şi riscurilor de nefuncţionare atât din perspectiva aplicării acestora în mediul de afaceri, în procesul de justiţie, cât şi a verificării ulterioare de către instituţii ale statului.

Așadar, aniversarea ZNCR este un prilej de bucurie pentru noi toţi, un moment de legitimă mândrie a tuturor celor care practicăm această profesie, un moment de cinstire a celor care au asigurat unitatea şi au dat puterea şi resursele necesare dezvoltării contabilităţii în România, precum şi a CECCAR.

 La mulți ani!”

Programul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a Contabilului Român a cuprins şi intervenții ale invitaților şi ale conducerii CECCAR Giurgiu.

A urmat momentul premierii, unde amfitrionii – Florin Ghinea, preşedinte CECCAR Giurgiu, Angela Chilat, director executiv – au înmânat diplone şi trofee celor mai buni.

 

Topul local al celor mai buni membri CECCAR – Filiala Giurgiu

Societate Expertiza:

1. SC GHE STUBEANU 2000 S.R.L.; 2. SC RADICAL MEDIA SRL; 3. SC CONTEXPERT CENTRUM SRL; 4. SC AL SIM S.R.L;  5. SC CONSULTING EXP SRL; 6. SC SMART ECONOMIC SRL; 7. SC ZGUBEA CONSULTING SRL GHIMPATI; 8. SC MARIEXPERT CONT SRL ,  9. SC L.D. A.B.M. CONT S.R.L.; 10. SC ZMA CONT EXPERT SRL.

 

 

 

 

 

Societate Contabilitate:

1. SC VALENTINA S.R.L. GIURGIU; 2. SC DOUBLE KONECT EXPERT SRL; 3. SC CONTAB MOISE S.R.L.

Persoane Fizice experti contabili:  1. VÎLCU – BADEA ANA MARIA ELENA; 2. NAE FLOAREA; 3. SERBAN GHEORGHE;  4. COJOCARU DORIN;  5. NEGOI MARGARETA; 6. SIMION GHEORGHE; 7. SOARE I NICOLETA; 8. BUJAN DORINA;  9. MIHAILA NICOLETA ELENA;  10. MIRON  URITU MARIANA CARMEN.

Persoane Fizice contabili autorizaţi:

1. MARIN N ION; 2. PANAIT STEFANIA;  3. NICULAE PETRICĂ.

Au primit premii și diplome și instituțiile publice: ANAF, ITM, Consiliul Național al IMM-urilor .

 

 

 

 

 

Festivitatea a luat sfârșit cu mulțumiri şi aprecieri din partea premianților.

 

Felicitări contabililor și experților autorizați și mult succes în activitatea de fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.